Mes: abril de 2020

Diari de confinament: Els alumnes de secundària i el joc de Rol Virtual.

Aquesta setmana, uns valents nois de l’AIS han estat teletransportats a un planeta que desconeixen convocats  per un misteriós personatge que els ofereix la missió de salvar l’univers d’una terrible pandèmia que s’escampa de mica en mica. Aquesta aventura l’hauran d’enfrontar junts en equip demostrant les seves qualitats particulars per resoldre situacions difícils i perilloses …

Diari de confinament: Els alumnes de secundària i el joc de Rol Virtual. Llegeix més »

Activitat d’experimentació

Avui us volem compartir una de les activitats que més ens agrada als alumnes (i mestres) de primària, l’activitat d’experimentació. Durant el curs hem provat diversos experiments i us volem compartir amb aquest video els que més hem gaudit.

Activitat de jardineria

Durant el curs tant el grup de primària com el de secundària hem fet diverses activitats d’hort i jardineria. Us compartim unes fotos de principi de curs on vam poder olorar i transplantar diverses plantes aromàtiques i també d’una activitat de cultiu de llavors.

A l’AIS.. som uns esportistes 10!

Els dilluns a la tarda els nois del grup de primària fem esport amb el Denis. Sempre ens prepara activitats molt divertides, i tot i que a vegades també ens fa patir una mica.. sempre ho intentem donar tot! Els dimarts fem piscina a Can Butjosa, com podeu veure, som uns super esportistes!